Animatie

Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Ook kun je animaties als teaser of uitnodiging voor jouw evenement gebruiken. Ze verbeteren de kwaliteit van de dienstverlening, verhogen de waardering van de klant en mits goed ingezet, vergroten ze de omzet. Hoe het proces van een animatie laten maken in zijn werk gaat lees je in deze blog.

 

Philips stent boost uitleg animatie laten makenUitleganimatie: Als je iets wilt uitleggen aan je doelgroep is een uitleganimatie, ook wel explanimation
genoemd, de manier om dit te doen. Een uitleganimatie bestaat meestal uit grafische illustraties gecombineerd met een voice-over. Met een uitleganimatie kun je bijvoorbeeld het verhaal van je bedrijf in vertellen of mensen intern informeren over een fusie.

Proces animatie: Wil je het werk- of productieproces van jouw bedrijf in beeld laten brengen? Dat kan met een procesanimatie. Het proces hoe jouw product of dienst tot stand komt is namelijk vaak belangrijker dan het eindproduct zelf. Werk je duurzaam of biedt je juist een voordelige oplossing? Gun je klanten een blik achter de schermen. Transparantie verkoopt!

Animatie uitnodiging: Wil je mensen op een speciale manier uitnodigen voor je evenement? Dan zet je animatie in. Of het nu om 100 managers gaat vanuit heel de wereld of alle juffen en meesters van Nederland. Zo hebben we eerder geanimeerde uitnodigingen gemaakt voor Philips, Zwijsen en SAP.

Gif animaGif animatie laten makentie: Een Gif animatie (ook wel gifje genoemd) is zeer geschikt voor reclame doeleinden. Ze zijn kort&krachtig, leuk om naar te kijken en voordeliger dan een animatie. Je kunt een gevoel & sfeer oproepen, de werking van iets laten zien, een kort verhaaltje vertellen en zijn met geen mogelijkheid te stoppen. Hierdoor is het bijna onmogelijk om onder de boodschap uit te komen.

Wil je een animatie laten maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.