Infographic

een hand die een telefoon vasthoud met een tekstballon ernaast waarop staat: 'info? Bel Jessie op 06-45868626'Een infographic zorgt ervoor dat ingewikkelde verhalen op een heldere, overzichtelijke en visueel aantrekkelijke manier worden overgebracht. Dit doen we met het gebruik van steekwoorden en treffende beelden. Je kunt onder andere jaarverslagen, bedrijfsplannen, bedrijfsprocessen, productieprocessen, canvasmodellen, concept plannen en nieuwsbrieven visueel  laten maken, zodat je content bij blijft.

 

Statisch

Wil je dat mensen je informatie in een oogopslag kunnen zien. Dan adviseren wij een statische infographic. Onderzoek wijst uit dat informatie dan het best bij blijft. Bijkomend voordeel, je kunt het ook uitprinten en ophangen.

Bewegend

Wanneer je mensen wilt overtuigen kun je het best een bewegende infographic inzetten. Dit wordt ook wel een gifographic genoemd. De bewegende onderdelen zorgen voor dynamiek en hebben het voordeel dat zij sneller de aandacht trekken dan een statisch beeld.

Interactief

Wil je content in delen aanbieden? Of wil je toch de diepte ingaan met je informatie? Dan adviseren wij een Interactieve infographic. Alleen de meest relevante content komt in beeld doordat je kunt kiezen op welke informatie je inzoomt.

ZLTO gifographic bewegende infographic